Werken bij Helisupport

Werken in een professioneel team: Bij Helisupport halen we de grootste en meest gewilde vliegopdrachten uit de Benelux en daarbuiten binnen! En dat is niet voor niets. Klanten kiezen voor  Helisupport vanwege de complexe uitvoer en de tot in de puntjes geregelde vliegoperaties. Ook wanneer er sprake is van complexe regelgeving of compleet nieuwe concepten.

We kunnen deze kwaliteit alleen leveren als we werken met het beste personeel, dat we zelf opleidingen voor het specifieke werk dat we doen.

Wij zoeken teamplayers met niveau! Herken je jezelf daarin? Reageer dan op een van de op openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@helisupport.nl.

Opleiding

Helisupport personeel wordt intern opgeleid tot het veilig werken met luchtvaartuigen en passagiers evenals het aansturende van een klein uitvoerend team. Zaken als brandbestrijding, safety & securtity, EHBO en enkele andere certificaten horen daarbij. Daarnaast wordt je opgeleid op de specifieke operaties waar Helisupport op werkt zoals het werken met VIP’s, artiesten en de ondersteuning op grote evenementen, maar ook op de specifieke eisen van de betreffende AOC-houder