Bij Helisupport streven we naar hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten waarbij op geen enkel moment getornd wordt aan de uitvoer van een veilige operatie. Deze expertise zal u terug vinden in al onze vliegoperaties.

Veiligheid is in de luchtvaart streng gereguleerd in internationale regelgeving zoals in JAR-OPS3 en EASA. Hierin zijn eisen vastgelegd voor technische veiligheid en voor opleiding & training van crewleden van vliegende organisaties. Zowel Helisupport als alle partijen die Helisupport voor u inhuurt voldoen aan deze zeer strenge technische veiligheidseisen.

Deze regelgeving is echter zonder veel waarde wanneer een organisatie niet investeert in een gezonde en sterke veiligheidscultuur. Helisupport Holland investeert sterk in deze veiligheidscultuur door haar personeel intensief op te leiden, specifiek op het soort vliegopdrachten (helikoptervluchten en Jet-operaties) dat bij ons wordt uitgezet. Helisupport heeft om die reden een safety culture manager in dienst die toeziet op het ontwikkelen en verder in stand houden van een veilige en manier van werken.

Voor u als klant zal deze aandacht voor veiligheid vooral zichtbaar worden door het Helisupport personeel dat u van en naar de helikopter begeleid en door de aanvullende safetybriefing die voor uw operatie specifiek zal worden opgesteld. Op elke locatie zult u worden begeleid door de geüniformeerde stewards/groundcrew van Helisupport. Zij begeleiden u naar en van de helikopter of over het platform naar uw Jet. Dit gebeurt enkel onder hun supervisie. U hoeft dus feitelijk zelf niets te doen. Zij zullen u aanvullend instrueren waar nodig en deze instructie op locatie is leidend. U wordt vriendelijk gevraagd hun instructies waar nodig op te volgen.

Neem contact met ons op!

Vragen? bekijk onze veel gestelde vragen pagina. Mogelijk is uw vraag hier al beantwoord.