Bij Helisupport streven we naar hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten waarbij op geen enkel moment getornd wordt aan de uitvoer van een veilige operatie.

Veiligheid is in de luchtvaart streng gereguleerd in internationale regelgeving zoals in JAR-OPS3 en EASA. Hierin zijn eisen vastgelegd voor technische veiligheid en voor opleiding & training van crewleden van vliegende organisaties. Zowel Helisupport als alle partijen die Helisupport voor u inhuurt voldoen aan deze zeer strenge technische veiligheidseisen.

Deze regelgeving is echter zonder veel waarde wanneer een organisatie niet investeert in een gezonde en sterke veiligheidscultuur. Helisupport Holland investeert sterk in deze veiligheidscultuur door haar personeel intensief op te leiden, specifiek op het soort vliegopdrachten dat bij ons wordt uitgezet. Helisupport heeft om die reden een safety culture manager  in dienst die toeziet op het ontwikkelen en verder in stand houden van een veilige en manier van werken. Vragen, opmerkingen of klachten?

Neem contact met ons op!

Vragen? bekijk onze veel gestelde vragen pagina. Mogelijk is uw vraag hier al beantwoord.