Waarom kiest u Helisupport?

“To become the #1 partner for (complex) onshore helicopter operations.”

Helisupport stelt zich een ambitieus doel. En dat doel bereiken we niet zomaar! We komen daar enkel wanneer elke operatie in de ogen van onze klant ‘perfect’ wordt uitgevoerd. Tot in detail voorbereiden en afgestemd op uw behoefte. En dat bereiken we enkel met een ervaren team, een goed doordachte en zeer flexibele operatie, dit alles in een zeer veilige context. Dat zijn de redenen waarom u voor ons kiest:

Ervaren team

Het Helisupport team heeft ruime ervaring met de foutloze uitvoer van kleine maar ook van zeer grote en complexe helikopter en Jet-operaties voor VIP-vervoer, transport, evenementenondersteuning en artiesen vervoer. De uitvoer van gecombineerde helikopter en Jet-operaties met goede afstemming op elkaar is iets waar het Team haar hand niet voor omdraait. Zo is er jarenlang een operatie uitgevoerd met meer dan negen helikopters op een evenement, drie locaties, twee reserve locaties, inclusief alle complexe logistiek en jet vervoer voor artiesten. De voorbereiding en afstemming met lokale overheden, luchtruim clearance en diverse productpromoties, luchtopnamen per heli en drone is daar uiteraard onderdeel van. Zowel onze piloten, trafficmangagers, grondcrew als onze coördinators zijn zeer ervaren met grote en kleine helikopteroperaties en met het werken op (publieks)evenementen met een groot en aansprekend profiel.

Deze ervaring neen we mee met de organisatie van uw vervoersvraag, branding- of activatiecampagne of publieks- of bedrijfsevenement, het zij groot of klein. Helisupport heeft de ervaring om het tot een succes te maken!

Flexibele inzet

Helisupport heeft één van de meest flexibele helikopter en Jet-vliegoperaties die er te vinden zijn. Helisupport heeft géén eigen vlieg- en vervoersvergunning (AOC) en is ook niet voornemens deze zelf aan te vragen. Helisupport werkt voor haar helikoptervluchten juist met specifiek gekozen partners in onze regio (BE, NL, DE, FR, DK) die op diverse geografische locaties gevestigd zijn. Dat bied u en ons een flexibiliteit in materieel en partners die ontegenzeggelijk is (!) tegen ten minste marktconforme prijzen.

Helisupport heeft wél haar eigen zelf opgeleide grondpersoneel, (vlucht)afhandeling, landingsvergunningen voor landen buiten vliegvelden, eigen mobiele brandstofvoorziening, (vlucht)voorbereiding en coördinatie. Feitelijk het gehele relevante deel van de operatie is in ons eigen beheer. En dat deel doen we uitgebreider, in meer detail en veelal beter dan nagenoeg al onze collega’s en partners.

Helisupport voert dus volledig haar eigen operatie in voorbereiding, personeel, afstemming, logistiek, afhandeling en uitwerking. Ze kiest daarvoor de machine en thuisbasis die voor uw operatie het meest geschikt is. Daarmee vliegt u middels Helisupport altijd het meest effectief!

Veilig

U bent bij ons in goede handen. Er wordt enkel gevlogen met beroepsvliegers en goed opgeleide grondcrew. Onze eigen grond-afhandeling en pre- & aftersales is absoluut superieur in onze sector. Naast onze eigen, zelf opgeleide grondcrew, geselecteerde afhandelaars en trafficmanagers/flightplanners, wordt er enkel gewerkt met partners die gecertificeerd zijn conform de geldende EASA-normen alwaar op wordt toegezien door de Nederlandse Luchtvaartinspectie (Ilent) en KLPD-dienst Luchtvaart.

Graag komen wij met u in contact om uw helikopter of jet-operatie op te zetten en onderdeel te zijn van uw totaalconcept. Of het gaat om een lokaal bedrijfsevenement of een groot evenement met landelijke uitstraling, Helisupport is uw one-stop-shop voor het gehele luchtzijdige deel.

Neem contact met ons op!