Missie en Visie

  • To become the #1 partner for (complex) onshore Helicopter operations

  • Offering the best solutions for (complex) events, marketing & media promotions or (VIP) airtravel

  • Being the best to work with for our customers, employees and partners

Vliegoperaties met helikopters

Helisupport Holland b.v. is een ervaren partij in Nederland in het uitvoeren van vliegoperaties met helikopters voor evenementen, media campagnes, passagiersvervoer en rondvluchten. Een helikopter huren? Wij regelen het.

Wat doet HeliSupport?

Helisupport pakt haar rol in het gehele traject van afstemming met u als eindklant. Zo regelen wij voor u de ontheffingen, luchtruimclearances, afstemming met overheden, evenementenvergunningen en natuurlijk de helikopter(s).

Waarom Helisupport?

Helisupport is de enige partij in Nederland die haar voorbereiding en afstemming met klant volledig afstemt met een scenarioplanning. Uw verzoek van A tot Z uitgedacht en daardoor is een effectieve inzet van de helikopter is gewaarborgd.

Bij helisupport leiden we onze eigen grondcrew en managers op. Deze ge├╝niformeerde en hoog opgeleide medewerkers staan u op de dag van uw evenement ter beschikking. Om het draaiboek ten uitvoer te brengen en om op eventuele wijzigingen te kunnen reageren.

U heeft Helisupport mogelijk al in actie gezien tijdens de uitvoer van diverse grote festivals zoals The Flying Dutch en andere operaties waar Helisupport de complete helikopter operatie heeft verzorgd.

U kiest voor Helisupport omdat de gehele logistieke operatie aan de luchtzijdige kant van A tot Z tot in de puntjes is doordacht en uitgewerkt.

Neem contact met ons op!